ÇORUM / SUNGURLU - Sungurlu TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sungurlu TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Akçakent Mahallesi 8087. Sok No20 Sungurlu/Çorum
Vizyon
Mesleki ve Teknik Eğitimin en iyi uygulandığı,kendisine denk dünyadaki tüm teknik okullarla rekabet edebilen,mezunların kolayca iş bulduğu,iş kurduğu,yüksek öğretime aday,Atatürk milliyetçiliğine bağlı,bilim,kültür,sanat ve sporda öncü gençlerin yetiştirildiği teknolojik ve akademik bir okul olmak,eğitimde kalitenin gelişmesini ve sürekliliğini sağlamak,okulumuzu uluslararası mesleki eğitim çizgisine ulaştırmaktır.
Misyon
BİZ Milli Eğitimin temel amaçlarına uyan, Atatürk İlke ve İnkılapların benimsemiş dürüst, erdemli ilkeli yurttaşlık bilincini geliştirebilen nesiller yetiştirmek için varız. Bir meslekte çalışabilecek insanı tanımlamak için yeterlik seviyesinde meslek standartlarına uygun teknik ara elemanı yetiştirmek için varız. Mesleki Teknik Eğitimin yanı sıra öğrencilerin bilgi kültür açısından donanımını da sağlayarak bir üst Yüksek Öğrenim Kurumuna gitmesine temel oluşturacak bilgileri vermek için varız. Kendini tanıyan kendine güvenen çevresine saygılı topluma uyum sağlayan ruh ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Sungurlu Okuyor Projesinde ilçe birinciliği Cumhuriyet koşusu ilçe birinciliği Genç Kız Voleybol Müsabakası ilçe dördüncülüğü 2018-2019 Okul Sporları Kros il birinciliği. Genç Kızlar(A) 3000 Mt takım üçüncüsü.
08:00/15:30
Toplu Taşıma Araçları
Masa Tenisi Satranç Voleybol
4006 Tübitak Projesi 2019 gerçekleşmiştir.
Proje Çalışmaları
Sungurlu Ecdat Işığında Yürüyor Sungurluyu Tanıyorum Sungurlu Okuyor Misafirim Öğretmenim Öğrenci Koçluğu
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Ulusal Ajans Erasmus+ Öğretmen ve Öğrenci Hareketliliği Projesi 2018 de gerçekleştirilmiştir